Καλέστε μας

Καλαμάτα

+30 2721096239

+30 6948674789

Καλέστε μας

Καλαμάτα

+30 2721096239

+30 6948674789

Η Big Bang events είναι εξειδικευμένη εταιρία στη διάθεση πυροτεχνημάτων, ιπτάμενων φαναριών, μπαλονιών και ειδικών εφέ. Διοργανώνει κάθε είδους εκδήλωση, από το πάρτυ σας μέχρι ένα show υψηλών απαιτήσεων. Η εταιρία έχει καλύψει πολλές ζωντανές εκδηλώσεις καλλιτεχνών, μεγάλα εταιρικά events καθώς και πλήθος κοινωνικών εκδηλώσεων (δείτε εδώ), με αποτέλεσμα η εμπειρία & η τεχνογνωσία να σας εξασφαλίζει τη σίγουρη επιτυχία της εκδήλωσης σας.
 
Ο καταναλωτής στο κατάστημα της Big Bang events θα βρει πάνω από 50 κωδικούς πυροτεχνημάτων, μεγάλη ποικιλία μπαλονιών σε σχέδια και χρώματα, ποιοτικά κανονάκια με κομφετί, καρδιές ή ροδοπέταλα, καθώς και το διασκεδαστικό για κάθε ηλικία παιχνίδι της Pinatas.
 
Πυροτεχνήματα
Τα πυροτεχνήματα είναι ένας τρόπος για να ομορφύνουμε στιγμές που θέλουμε να θυμόμαστε. Μπορούν να προσφέρουν οικογενειακή ψυχαγωγία αρκεί να χρησιμοποιούνται από ενήλικες σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως. Τα πυροτεχνήματα της Big Bang events, με εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα μοναδικής ομορφιάς, είναι κατάλληλα για κάθε εκδήλωση, για όλο το χρόνο.
 
Είναι Νόμιμα και Ασφαλή, αφού διαθέτουν όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις από τους αρμόδιους φορείς. Παρέχονται εναέρια και επίγεια πυροτεχνήματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων που προσαρμόζονται σε κάθε ανάγκη σας.
 
Η εταιρία μας με εξειδικευμένα προϊόντα, αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την εκτέλεση προγραμμάτων με τα πλέον αξιόπιστα συστήματα ρίψεων.
 
Μπαλόνια
Οι κατασκευές μπαλονιών είναι μια τέχνη. Όπως σε κάθε τέχνη, αναγκαίο όπλο είναι η φαντασία και η δημιουργικότητα. Το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Big Bang events με τεχνογνωσία και γόνιμη φαντασία, εγγυάται τη δημιουργία μιας εντυπωσιακής ατμόσφαιρας στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε το στολισμό για οποιαδήποτε εκδήλωση, όπως βάπτιση, γέννηση, πάρτι, εγκαίνια καταστημάτων, εταιρικές εκδηλώσεις, γαμήλιες δεξιώσεις, special events, κ.ά.
 
Η Big Bang events δίνει έμφαση στην εγγυημένη ποιότητα, γι’ αυτό συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρίες μπαλονιών Qualatex, Anagram, Amscan και παρουσιάζει τα ανθεκτικά αιωρούμενα μπαλόνια bubble με μεγάλη διάρκεια ζωής (2-4 εβδομάδες).
 
Ειδικά Εφέ
Η Big Bang events διαθέτει μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων μηχανημάτων, που μπορούν να δημιουργήσουν οποιοδήποτε ειδικό εφέ, δίνοντας ξεχωριστή αίσθηση μοναδικότητας στην εκδήλωση σας και κάνοντάς την αξέχαστη όπως:
 
  • Κανόνι εδάφους 8 εκτοξεύσεων confetti
  • Μηχανές θερμού και ξηρού καπνού
  • Μηχανές εκτόξευσης confetti
  • Mega Blaster εκτόξευσης confetti
  • Φλόγες
  • Μηχανές χιονιού
  • Μηχανές φυσαλίδων
 
Δείτε βίντεο με εικόνες από εκδηλώσεις τις οποίες έχουμε οργανώσει.