Καλέστε μας

Καλαμάτα

+30 2721096239

+30 6948674789

Καλέστε μας

Καλαμάτα

+30 2721096239

+30 6948674789

Πυροτεχνήματα Σιντριβάνια Γάμου με τηλεχειριζόμενο μηχανισμό 2 τεμάχια και 1 σέτ τηλεχειρισμού

80.00 
+
Κάντο μόνος σου!!! Εύκολα και με ασφάλεια.

Κάντο μόνος σου!!! Εύκολα και με ασφάλεια.

Με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο θα γίνετε ο ειδικός πυροτεχνουργός της εκδήλωσης.

Με την παραγγελία σας θα παραλάβετε 2 σιντριβάνια συνδεδεμένα με καλώδιο σε απόσταση 4 μέτρων μεταξύ τους και  1 επαναχρησιμοποιούμενο σετ τηλεχειριζόμενου δέκτη και τηλεχειριστήριο εμβελείας έως 200 μέτρα.

Για την ενεργοποίηση  πρέπει, αρχικά, να τοποθετήσετε τα δυο καλώδια στις υποδοχές του τηλεχειριζόμενου δέκτη.,  Δεν υπάρχει πολικότητα, οπότε δεν υπάρχει περιθώριο λάθους και δεν χρειάζεται να αμφιβάλετε ή να αγχώνεστε. Ενεργοποιείτε τον δέκτη (on) και είστε έτοιμοι να πατήσετε το τηλεχειριστήριο όποια στιγμή επιθυμείτε. Τα σιντριβάνια θα ανάψουν όλα ταυτόχρονα.

Είναι πανεύκολο!!!!!

Έχετε υπόψη ότι η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σας και πρέπει να τηρείτε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις αποστάσεις από τους ανθρώπους που επιβάλλει ο κατασκευαστής

Τα σιντριβάνια είναι άκαπνα, ψυχρής φλόγας εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, Αν υπάρχει έντονη υγρασία ίσως εμφανιστεί καπνός, όμως σε καμιά περίπτωση δε θα έχουμε πυκνό καπνό που μπορεί να ενοχλήσει τους καλεσμένους μας. Η διάρκεια καύσης είναι 30 δευτερόλεπτα και το μέγιστο ύψος αγγίζει τα 3 μέτρα. Υπάρχουν σιντριβάνια με μεγαλύτερη διάρκεια καύσης και  με μικρότερο ή μεγαλύτερο ύψος.

https://www.bigbangevents.gr/e-shop/pyrotexnimata/sintribania-efe-skhnhs/3m-30sec/

https://www.bigbangevents.gr/e-shop/pyrotexnimata/sintribania-efe-skhnhs/sintribani-psuxris-flogas-asimi/

 

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε.

Ιπτάμενα Φαναράκια και Πυροτεχνήματα... Πως γινεται η χρήση τους, είναι εύκολη; Η χρήση τους είναι πολύ εύκολη, αρκεί να βεβαιωθούμε ότι έχουμε κατανοήσει πως λειτουργούν.
Παρακάτω θα βρείτε τις οδηγίες χρήσης για κάθε κατηγορία προϊόντος ώστε να διασφαλίσουμε την επιτυχία ρίψης τους.
 
Πυροτεχνήματα
Είναι ένας τρόπος για να ομορφύνουμε στιγμές που θέλουμε να θυμόμαστε. Μπορούν να προσφέρουν οικογενειακή ψυχαγωγία αρκεί να χρησιμοποιούνται από ενήλικες σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως. Για να διασφαλισθεί η ασφάλεια τόσο του κοινού οσο και του προσώπου που πυροδοτεί τα πυροτεχνήματα σας συνιστούμε να τηρείτε τα ακόλουθα μέτρα κατά τη διάρκεια της καύσης των πυροτεχνημάτων σας.
 
Εναέρια Πυροτεχνήματα
Ελέγχουμε περιμετρικά 90m (ακόμα και σε γειτονικές εκτάσεις και χωράφια) ότι δεν υπάρχουν πεύκα, ξερά χόρτα, σκουπίδια και άλλα εύφλεκτα υλικά. Τοποθετείτε το κουτί σε στέρεο έδαφος, σε κατακόρυφη θέση με τα βελάκια προς τα πάνω. Στηρίζουμε το κουτί πλευρικά με δύο τσιμεντόλιθους ή τούβλα ή σακιά με άμμο χωρίς να καλύπτουμε το πάνω μέρος του. Δεν σκίζουμε ή αφαιρούμε το χαρτί συσκευασίας του πυροτεχνήματος. Ανάβουμε το φιτίλι και απομακρυνόμαστε. Τοποθετείτε ιδανικά σε ταράτσες, παραλίες ή μεγάλους κήπους.
 
Παιδικά Πυροτεχνήματα
Τοποθετείστε το πυροτέχνημα στο έδαφος σε ανοιχτό χώρο μακριά από εύφλεκτα αντικείμενα. Ανάψτε το φιτίλι και απομακρυνθείτε.
 
Ρουκέτες
Ελέγχουμε περιμετρικά (ακόμα και σε γειτονικές εκτάσεις και χωράφια) ότι δεν υπάρχουν πεύκα, ξερά χόρτα, σκουπίδια, τέντες, σκάφη και άλλα εύφλεκτα υλικά σε ακτίνα 100m. Τοποθετείτε τη ρουκέτα , σε δεμένο άδειο μπουκάλι ή μέσα σε τούβλο ή μέσα σε κάποιον κυλινδρικό σωλήνα χωρίς να την στριμώξετε ή δέσετε ή σφινώσετε γιατί η ρουκέτα εκτοξεύεται μαζί με το ξύλο. Αν το ξύλο δεθεί η ρουκέτα δεν θα εκτοξευθεί. Μακριά από κατοικημένες περιοχές 200m από κτίρια, δέντρα και ανθρώπους. Δεν σκίζουμε ή αφαιρούμε το χαρτί συσκευασίας του πυροτεχνήματος. Ανάβουμε το φιτίλι και απομακρυνόμαστε. Τοποθετείτε ιδανικά σε παραλίες με κλίση προς τη θάλασσα.
 
Μασούρια
Δέστε το μασούρι σε ταινία σε κάποιο σίδερο ή κάγκελο ή στηρίξτε το στο έδαφος σε κατακόρυφη θέση μακριά από εύφλεκτα υλικά (π.χ. ξερά χόρτα). Ανάψτε το φιτίλι και απομακρυνθείτε. Παράγει ήχο και λάμψη σε ύψος 15m.
 
Σιντριβάνια
Στηρίξτε το σιντριβάνι στο έδαφος σε ομαλή επιφάνεια σε κατακόρυφη θέση μακριά από εύφλεκτα υλικά (π.χ. ξερά χόρτα). Ανάψτε το και απομακρυνθείτε. Παράγει έναν πίδακα από σπίθες.
 
Βεγγαλικά - καπνογόνα
Στηρίξτε το βεγγαλικό στο έδαφος ή κρατείστε το από την κάτω άκρη με το χέρι προεκτεταμένο μακριά από πρόσωπα,εύφλεκτα υλικά . Ανάψτε το φιτίλι.
 
Ιπτάμενα Φαναράκια
Είναι μια πολύ πρωτότυπη ιδέα για εκδηλώσεις, πάρτυ, γάμους και οποιαδήποτε εκδήλωση που περιέχει χαρά και διασκέδαση!!! Χαρίζουν ένα μοναδικό θέαμα, όμως θα πρέπει να ακολουθηθούν πιστά τα παρακάτω βήματα:
  • Ανοίγουμε προσεκτικά την συσκευασία και ανοίγουμε το φαναράκι στο πλήρες μέγεθος του.
  • Προσαρμόζουμε το φιτίλι στο σημείο που σταυρώνουν τα 4 σύρματα
  • Ανοίγουμε το φαναράκι και το κρατάμε ανοιχτό. Ανάβουμε το φιτίλι σε αρκεΑτά σημεία ώστε να καίγεται ομοιόμορφα.
  • Προσέχουμε την φλόγα να μην ακουμπήσει το χαρτί.
  • Κρατάμε το φαναράκι μέχρι να γεμίσει με ζεστό αέρα. (περίπου 30-40 δευτερόλεπτα)
  • Αφήνουμε τι φαναράκι όταν από μονό του βρει τη δύναμη και νιώσουμε ότι θέλει να φύγει από τα χέρια μας.
  • Αφήστε το φαναράκι και με τα δυο χεριά. Κάντε μια ευχή, δείτε το να φεύγει στον αέρα και απολάυστε την στιγμή.
Είμαστε στη διάθεση σας
Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια σχετικά με την επιλογή προϊόντων ή τον τρόπο χρήσης τους.